instantly.be sau cum să ai fotografiile de pe net pe perete fff simplu

În urmă cu niște timp, vreo două luni, preamăritul Ariel mi-a făcut bucurie de 1 Martie și a trimis un curier să-mi lase un pachet. Știam ce urma să primesc, e ok, nu era chiar 100% surpriză.

Instantly.be e un serviciu care îți scoate fotografiile în tip polaroid, adică are margini albe și dedesubt un mic chenar dreptunghiular ca să scrii tu ceva frumos, data sau o inimioară sau ceva de genu’.
Serviciul funcționează cam așa:

  • intri în site, îți faci cont (cel mai ușor e să dai log in cu Facebook tocmai pentru că vei putea încărca foto și de acolo)
  • după ce ai creat contul, îți va apărea un butonaș ”Alege poze”
  • et voila, alegi fotografiile pe care le dorești în format fizic, finalizezi comanda și aștepți coletul

În ultimul timp, au apărut destule servicii asemănătoare instantly.be, însă eu merg pe mâna lor nu doar pentru că-i cunosc, dar pentru că mi-au livrat rapid comanda și e foarte simplu site-ul lor. Și colorat. Și ramele sunt drăguțe. Și cutia e și mai drăguță. Curierul vine pe bicicletă să-ți aducă pachețelul, ceea ce e și mai cool. 🙂

Mi-am imprimat destule foto, pe unele le-am făcut cadou, pe altele vreau să mi le pun pe un cardboard atârnat pe perete. Calitatea lor e 10/10 total, aștept să văd dacă se transformă culorile în timp, dar mai durează până să observ o diferență, dar fiind că au trecut abia 2 luni de când le am.

O să mai apelez la Ariel și colegii lui pentru momentele când nu am nicio idee despre ce cadou să fac unei persoane dragi. Oh, am uitat să precizez, având în vedere că puteți încărca foto direct din calculator, e foarte ușor să faci cadouri personalizate, adică să scoți foto ale persoanei căreia vrei să dăruiești cutiuța cu amintiri. 🙂

Hai, toată lumea pe instantly.be, vine 1 Iunie și toți suntem niște copii, până la urmă!

Ăsta e un gif cu fotografiile pe care eu le-am vrut fizic. I-am dat câteva mamei și i-au plăcut foarte mult.

S-ar putea să te intereseze...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *