Logitech M238 – Doodle Collection 2017

Pe scurt: Logitech au lansat colecția Doodle, niște mauși foarte colorați și animați, Doamne, cât de mult îmi plac.

Pe lung: Colecția asta e destinată tuturor celor care încă mai sunt copii la suflet și nu au uitat de micile plăceri de când lucrezi sau pur și simplu dai scroll pe net între pagini. De ce să ai un maus negru simplu când poți să ai unul din colecția asta?

Logitech M238, wireless bineînțeles, are personaje precum Lightbulb, Sneakerhead, Skateburger și Triple Scoop. Da, arată fix cum sunt numele lor și vă zic, Ami, colega mea de birou s-a super îndrăgostit de Sneakerhead. Și eu, logic, de Skateburger.

Prețurile sunt accesibile. Pentru un astfel de maus plătești undeva la 115 lei și, să fim serioși, o să lucrezi mult mai cu spor când ai un burger pe skate cu care să te plimbi printre pagini.

Alexandru Mazilu, country manager Logitech România, Bulgaria și Moldova zice, într-un comunicat de presă destinat acestei colecții: “În acest an, visele tale s-au transformat în realitate. Moușii din colecția Doodle 2017 sunt proiectați pentru a vă transforma momentele zilnice în divertisment. Am luat cele mai creative vise de zi cu zi și am creat o serie de personaje cu caracter, desenate de mână, cu modele îndrăznețe, pentru a inspira orice sarcină sau temă de lucru“.

Cam așa arată minunățiile produse de Logi.

 

S-ar putea să te intereseze...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *