te joci și câștigi la #BLPXVII

Oh well, it’s that time of the season again. Adică vine Bloggers Lan Party, ediția cu numărul șapșpe aka #BLPXVII.

Am mai scris despre ei acum niște timp, gen aici și aici.
Sunt niște oameni mișto care se strâng, de data asta, la noul sediul al Impact Hub, adică în clădirile alea blanao de la Timpuri Noi. Sâmbătă, 17 februarie, de la 10:00 ne bem cafeaua și ne luăm badge-urile, ne înscriem la jocuri și stăm la glumițe pân’ la doișpe, apoi, ce să vezi, ne jucăm. Până când ne dă Toma afară. Și seara e after party și vă spun că e mișto să stai cu oamenii ăștia și seara, știu să se distreze.
Ah, jocurile sunt ăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă multe, multe, foarte multe, nici nu mai știu câte sunt. Long story short, board games (Catan, Activity – am învățat de curând să joc Catan de la niște oameni mișto care merg la BLP-uri), Mortal Kombat, Fifa18 și NBA2K18 și Guitar Hero și PUBG (Playerunknown’s Battlegrounds, care-i chiar tare, dar nu m-a prins atât de mult încât să mă și joc). La NBA am jucat cu Neștian la ediția XIII (parcă) și m-am pierdut în semifinală și am pierdut 🙁 Eartă-mă, Nești.
In other news, fanaticii se vor entuziasma la sistemele de jocuri Omen ale băieților de la HP. Eu nu, că nu mă pricep, dar mi-au șoptit niște oameni că-s ffffff blanao.
Oricine se poate înscrie la jocuri și oricine poate câștiga, indiferent dacă ești amator sau profi sau whatever.

In other news, mi-a șoptit o Andră Nicula ffffffff frumoasă și de treabă că puteți să vă înscrieți aici și poaaaate aveți norocul să ne vedem la #BLPXVII.

Alsooooo, dacă sunteți interesați, aici vedeți ce bloggeri/vloggeri/influenceri/oameni din online-ul românesc au zis că partikipă la BLPXVII. Ca să scutesc de un search, eu sunt aici super frumoasă, ca întotdeauna.

atât.
momentan.
pwp.

S-ar putea să te intereseze...

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *